HomeDespre noi

Cine suntem?

 Cu o experienta de 7 ani in domeniul IT, compania noastra are ca domeniu principal de activitate furnizarea de servicii IT (Mentenanta IT, Externalizare IT,Webhosting, Email Hosting), pentru companii ce nu au un departament IT propriu sau pentru companii care doresc sa isi eficientizeze costurile.

Echipa noastra este formata din tineri specialisti IT, dornici de afirmare si gata oricand sa raspunda noilor provocari.

Tinta noastra este sa creem parteneriate de durata,astfel incat clientii nostrii sa fie pe deplin multimiti de calitatea serviciilor oferite.

Programul call-center-ului nostru este NON STOP, in functie de nevoile si necesitatile clientilor nostrii.

Cum rezolvam probleme clientilor nostrii?

Suport telefonic.Call Center disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7, in functie de nevoile clientilor nostrii.Specialistii nostrii IT va pot indruma telefonic pentru a va rezolva problemele.Va putem oferi mentenata IT pentru a va putea oferi asistenta tehnica IT.

Suport remote.In cazul in care problema dumneavoastra nu poate fi rezolvata telefonic, avand un abonament de mentenanta IT, unul dintre specialistii nostrii IT poate interveni online,remote pentru a va putea oferi asistenta tehnica IT.

Suport on-site.Atunci cand solicitarea dumneavoastra nu poate fi rezolvata telefonic sau remote,avand un abonament de mentenanta IT, unul dintre specialistii nostrii IT se poate deplasa la sediul dumneavoastra, pentru a va putea oferi asistenta tehnica IT..

In cazul abonamentelor de mentenanta IT si externalizare IT, timpul maxim de raspuns pentru solicitarile on-site este de 2 ore.

 

Parerile clientilor nostrii

Fiecare companie IT ar trebui sa fie in acest fel

Asistenta tehnica remarcabila, produse deosebite, etica nemaipomenita.Fiecare companie ar trebui sa urmeze exemplul acestor baieti

Laurentiu Vasile

Multumesc pentru promptitudine

Am apelat la aceasta companie atunci cand eram nemultumiti de calitatea serviciilor IT oferite de vechea companie.Suntem pe deplin multumiti, ne-au salvat datele si multe ore de munca.

Marian Ionescu 

Despre noi

Go to top