HomeServicii ITMentenanta IT

Mentenanta IT

IT PROFESSIONALS ofera servicii de mentenanta iT pe baza de abonament lunar pentru companii.Puteti opta pentru unul dintre pachetele noastre de mentenanta iT standard sau va puteti alege o solutie personalizata de mentenanta iT, in functie de necesitatile iT ale societatii dumneavoastra.

Serviciul nostru de mentenanta iT acopera 100% nevoile iT ale companiei dumneavoastra.

Prin sistemul nostru de abonamente iT acoperim cu succes o gama variata de servicii iT: helpdesk iT, mentenanta iT, consultanta iT,externalizare iT gazduire website, gazduire email, securizarea retelelor si datelor iT, proeictarea si realizarea infrastructurii iT


Echipament Gratuit la schimb

In cazul in care unul dintre echipamentele dumneavoastra iT se defecteaza,avand un abonament de mentenanta iT, va oferim GRATUIT un echipament la schimb, pe perioada reparatiei echipamentului defect.


Abonamente IT

Puteti alege unul dintre abonamentele noastre de mentenanta iT disponibile sau va putem realiza un abonament de mentenanta it personalizat, in functie de nevoile companiei dumneavoastra.

Main content only
Abonament iT Basic 
Este un abonament destinat companiilor care au nevoie de asistenta tehnica iT doar ocazional, reprezentant cea mai buna solutie din punct de vedere financiar pentru o companie care solciita iT-ul doar ocazional.
Tarifele pentru acest abonament incep de la 8 Euro / luna 
Left | Center | InnerRight
Abonament iT Business
Este un abonament destinat companiilor care au nevoie de asistenta tehnica IT in permanenta, in limita programului 9.00-18.00.
Tarifele pentru acest abonament incep de la 10 Euro / luna 
Left | Center | InnerRight
Abonament iT Premium
 Este un abonament destinat companiilor care au nevoie de asistenta tehnica iT NON STOP 24/24, 7 zile din 7,
la orice ora din zi si din noapte, in orice zi.
Tarifele pentru acest abonament incep de la 15 Euro / luna 
 
 
   Solicita o oferta personalizata, te contactam in maxim 12 ore!
 
 
 
Go to top